Συνάντησή μας για “καφέ” και κόψιμο πίτας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ε.Τ.Β.Α.
Ομήρου 4, 1ος όροφος, γραφείο 128, Αθήνα 105 64
Τηλ. 211 2156771
Site : syntaxetva.com
e-mail : info@syntaxetva.com
Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αρ. 6

Συνάντησή μας για “καφέ” και κόψιμο πίτας

την Τετάρτη, 22  Φεβρουαρίου 2023, στο Ξενοδοχείο “Αμαλία”, ώρες 12:30-14:30′  

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Έχει περάσει αρκετό διάστημα που δεν έχουμε βρεθεί μαζί. Μεσολάβησε ο covid-19 που μας απομόνωσε στα σπίτια μας και τους εαυτούς μας. Παρότι εξακολουθούμε να βιώνουμε ακόμα δύσκολη και προβληματική κατάσταση, είμαστε προσεκτικοί και εμβολιασμένοι -ακόμα και για την εποχική γρίπη- ή έχουμε νοσήσει. Και οπωσδήποτε προσέχουμε. Άλλωστε η τωρινή φάση δεν κρίνεται από τους γιατρούς επικίνδυνη. Για να καταπολεμήσουμε τη μακρά απομόνωσή μας κρίνουμε σκόπιμο να βρεθούμε και πάλι μαζί, σε χαλαρή ατμόσφαιρα, όσο το δυνατόν περισσότεροι. Να δούμε συναδέλφους που έχουμε καιρό να συναντήσουμε, να μιλήσουμε για τα παιδιά και τα εγγόνια μας αλλά και για τα προβλήματα που μας απασχολούν. Να αναβιώσουμε την κοινή μας ζωή στην ΕΤΒΑ και τους δεσμούς που σφυρηλάτησε το παρελθόν μας 35 ετών στον ίδιο χώρο. Να ζήσουμε την όμορφη καθημερινότητα και το γεγονός ότι είμαστε ακόμα ακμαίοι και ενεργοί. Τηρώντας πάντοτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, κρατώντας αποστάσεις, σε μεγάλους χώρους.

“Στέκια” που πηγαίναμε παλαιότερα δεν προσφέρονται φέτος για διάφορους λόγους. Θεωρώντας την συνάντησή μας απαραίτητη, επιλε΄ξαμε φέτος το ξενοδοχείο “Αμαλία”, Λεωφ. Αμαλίας 10 και Ξενοφώντος, απέναντι από την είσοδο του εθνικού κήπου, δίπλα σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα και σε δύο πολύ κοντινούς ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης για Ι.Χ. Η συνάντησή μας γίνεται σε αίθουσα του ημιώροφου και η ώρα προσφέρεται για καφέ -τσάι- χυμούς συνοδευόμενους όχι μόνο από βουτήματα αλλά και από ποικιλία σε ατομικό πιάτο και στο τέλος την καθιερωμένη “κοπή πίτας”. Λόγω της απαγόρευσης διοργάνωσης επί 3ετία κάποιας αντίστοιχης εκδήλωσης, ο Σύλλογος αποφάσισε να καλύψει τη σχετική δαπάνη.

Θα χαρούμε να ανταποκριθούν όσοι περισσότεροι συνάδελφοι μπορούν προκειμένου να οργανωθεί καλύτερα ο χώρος και η εκδήλωση, παρακαλούμε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας όσο νωρίτερα γίνεται. Στο τηλέφωνο του Συλλόγου η κα Δημ. Πανουσοπούλου τηλ. 210-9568689 και 6976728251.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΥΓ. Δείτε σχετική ανακοίνωση επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ