Ας συναντηθούμε για καφέ και για να κόψουμε την πίτα μας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΑΡ. 3

Συνάντησή μας για “καφέ” και κόψιμο πίτας

την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024, στο Ξενοδοχείο “Αμαλία”, ώρες 11:30΄-15:00΄

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος αποφάσισε να επαναλάβει τη συνάντησή μας για καφέ – επικοινωνία – ευκαιρία για να βρεθούμε ξανά μαζί, χαλαρά, να αναβιώσουμε τα 35 και πλέον χρόνια κοινής μας ζωής στην ΕΤΒΑ, να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας, αλλά και για τις χαρές της ηλικίας μας – να δούμε και να δείξουμε φωτογραφίες με παιδιά και εγγόνια, να μιλήσουμε για τα ενδιαφέροντά μας. Να δούμε συναδέλφους που έχουμε καιρό να συναντήσουμε. Η περυσινή συνάντηση (μετά 3,5 περίπου χρόνια απομόνωσης από τον Covid-19 που μας έκλεισε στα σπίτια μας και τους εαυτούς μας) ήταν επιτυχής. Παρότι εξακολουθούμε να βιώνουμε ακόμα δύσκολη και προβληματική κατάσταση, είμαστε υπεύθυνοι, είμαστε προσεκτικοί και εμβολιασμένοι κατά τις εντολές του γιατρού μας, ακόμα και για την εποχιακή γρίπη ή έχουμε νοσήσει. Και οπωσδήποτε προσέχουμε! Άλλωστε η τωρινή φάση δεν κρίνεται από τους γιατρούς επικίνδυνη. Και είναι ευκαιρία να ζούμε την όμορφη καθημερινότητα και το γεγονός ότι δεν είμαστε “παροπλισμένοι”. Και παρότι οι συνθήκες είναι δύσκολες και η ανθρωπότητα όλη μαστίζεται από φυσικά κια ανθρώπινα δεινά, χρωστάμε στους εαυτούς μας να σταθούμε όρθιοι για να στηρίξουμε όσους και όποιους μπορούμε. Γι’ αυτό κρίνουμε σκόπιμο να βρεθύμε και πάλι μαζί σε χαλαρή ατμόσφαιρα, όσο το δυνατόν περισσότεροι, τηρώντας πάντοτε τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Επιλέξαμε και φέτος το ξενοδοχείο “Αμαλία”, Λεωφ. Αμαλίας 10 και Ξενοφώντος, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο, δίπλα σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα και με πολύ κοντινούς ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης για Ι.Χ. Η συνάντησή μας γίνεται σε αίθουσα του ημιώροφου και η ώρα προσφέρεται για καφέ – τσάι – χυμούς συνοδευόμενους όχι μόνο από βουτήματα αλλά και από ποικιλία σε ατομικό πιάτο και στο τέλος την καθιερωμένη “κοπή πίτας”. Λόγω της απαγόρευσης διοργάνωσης επί 3ετία κάποιας αντίστοιχης εκδήλωσης, ο Σύλλογος αποφάσισε να καλύψει και φέτος όλη τη σχετική δαπάνη.

Θα χαρούμε να ανταποκριθούν όσοι περισσότεροι συνάδελφοι μπορούν!

Προκειμένου να οργανωθεί καλύτερα ο χώρος και η εκδήλωση, παρακαλούμε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας όσο νωρίτερα γίνεται! Στο τηλέφωνο του Συλλόγου ή στην κ. Δήμητρα Πανουσοπούλου, τηλέφωνα 210-9568689 και 6976728251.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

      Η Πρόεδρος                        Η Γενική Γραμματέας

Δέσποινα Κρόκου                    Γιολάντα Συνοδινού